Home » » Fractional Laser εναντίων των ραγάδων

Fractional Laser εναντίων των ραγάδων


Το δέρμα υφίσταται καθημερινά αρνητικές επιδράσεις τόσο στην έκθεση στις περιβαλλοντικές συνθήκες όσο και από τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα.
Αυξομοιώσεις του σωματικού βάρους, ορμονικές διαταραχές, κύηση αλλά και το πέρασμα της εφηβείας, καταλείπουν από τις πλέον δυσάρεστες καταστάσεις, τις ραγάδες. Τώρα πλέον αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, χάρη στην εφαρμογή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, του Fractional Erbium Glass.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
 Πρόκειται για μια πρωτοπόρο τεχνολογία και ποιο εκλεπτυσμένη θεραπεία για την συνολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος.
  Η μοναδικότητά του έγκειται στο ότι έχει την ικανότητα να εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ουσιαστικά ανέπαφη την επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες laser αγγίζουν αντίστοιχες μικρές επιφάνειες του δέρματος, κλάσματα όπως λέγονται και διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα του χορίου. Εκεί στοχεύουν στα αλλοιωμένα κύτταρα, τα οποία καταστρέφουν κινητοποιώντας έτσι τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή καινούργιου κολλαγόνου και ελαστίνης, με τον πλέον φυσικό τρόπο, και η αναπλήρωση του κατεστραμμένου ιστού, με καινούργιο και απόλυτα υγιή τρόπο.
 Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι η μεγάλη ακρίβεια και ομοιομορφία της εφαρμογής, καθώς διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία, με την οποία κάθε μικροδέσμη laser εκπέμπεται από πολλαπλές ξεχωριστές οπτικές ίνες. Πρακτικά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτα ελεγχόμενη δράση στην επιδερμίδα, αφού μετά την θεραπεία δεν είναι εμφανείς οι συνήθεις σε άλλες περιπτώσεις -"κουκίδες" πάνω στο δέρμα.  Η ακρίβεια προσδίδει και την μέγιστη ασφάλεια καθιστώντας την θεραπεία την καταλληλότερη για απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως το στήθος, τα χέρια και ο λαιμός.
  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας εμφανίζεται ερυθρότητα διαφόρου βαθμού και ήπιο οίδημα. Η άμεση εφαρμογή ειδικού cooler roller, ελαχιστοποιεί τις πρώτες ενοχλήσεις, οι οποίες αποδράμουν μέσα σε λίγες ώρες.
  Εξαιρετική είναι η αποθεραπεία της επιδερμίδας καθώς δεν καταλείπονται οι συνήθεις σκούρες στικτές κουκκίδες (dots).
  Ακολουθώντας τις συμβουλές και τις οδηγίες του γιατρού, η επιστροφή στις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες είναι άμεση, χωρίς τους περιορισμούς των πιο επεμβατικών μεθόδων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερο προσιτό κόστος της θεραπείας.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Το Fractional Erbium Glass είναι πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για την αντιμετώπιση των ραγάδων. Άλλωστε είναι η μοναδική θεραπεία με σύστημα Laser που έχει την επίσημη έγκριση του FDA, όχι μόνο για την ασφαλή αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ραγάδων.
  Αξιοσημείωτη και με τα πλέον εξαιρετικά αποτελέσματα είναι και η δράση του στην αντιμετώπιση ουλών από ακμή, μετεγχειρητικών ουλών, λεπτών ρυτίδων, αλλοιώσεων του τόνου και της υφής του δέρματος, αναγκών ανάπλασης σε λαιμό, στήθος και στα χέρια, διεσταλμένων πόρων αλλά και των πανάδων.
  Όλες αυτές οι καταστάσεις επιδέχονται την μέγιστη θεραπευτική αποκατάσταση καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναδόμηση σε όλο το πάχος του δέρματος.Βενετία Μπλιάμπτη - Βαλακώστα
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Share this article :

 
Copyright © 2018 DoctorCV.gr - All Rights Reserved
Design by Εκδόσεις ΦΗΓΟΣ