Home » » Ενέσιμες θεραπείες για την συνολική ανανέωση του προσώπου

Ενέσιμες θεραπείες για την συνολική ανανέωση του προσώπου


Η επιθυμία για ανανέωση και εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου, στο πρόσωπό μας γίνεται πραγματικότητα χάρη στην εφαρμογή των πιο εξελιγμένων τεχνικών αλλά και βιοδραστικών μορίων που χρησιμοποιούνται στις ενέσιμες θεραπείες.

·  Οι ρυτίδες έκφρασεις εξαφανίζονται με την εφαρμογή του BOTOX

Μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αποτελεί η εφαρμογή της βοτουλονικής τοξίνης Α (BTX-A) γνωστή με την εμπορική ονομασία BOTOX.

Η δράση της είναι στοχευμένη ακριβώς στους μύες που ευθύνονται για τις έντονες εκφραστικές ρυτίδες του προσώπου. Οι δυναμικές, όπως, λέγονται, ρυτίδες, είναι δυνατό να να εμφανιστούν ακόμα και σε νεαρότερες ηλικίες. Γι' αυτό το λόγο αναπτύχθηκε μια καινούργια φιλοσοφία εφαρμογής του BOTOX. Ο στόχος πλέον δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση κάποιων βαθιών ρυτίδων αλλά η πρόληψη αυτών.                      
Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εμπεριστατωμένη διάγνωση κη εξατομικευμένη αντιμετώπιση, αφού κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η έγχυση της ΒΤΧ-Α γίνεται στους υπεύθυνους μύες, οι οποίοι προκαλούν την ενοχλητική ρυτίδωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την χαλάρωση αυτών και επομένως την αποφυγή σχηματισμού νέων δυναμικών ρυτίδων ή την βαθμιαία λείανση των στατικών ρυτίδων που ήδη έχουν σχηματιστεί. Το δέρμα παύει να 'τσαλακώνεται" και παραμένει "ξεκούραστο". Η θεραπεία, διαρκεί περίπου 15 λεπτά, και η κοινωνική δραστηριοποίηση είναι άμεση. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή σταδιακά, ξεκινώντας από την τρίτη ημέρα και ολοκληρώνονται μετά από 10-15 ημέρες, ενώ διαρκούν 4-6 μήνες.

Η ΒΤΧ-Α είναι μια ειδικά επεξεργασμένη πρωτεΐνη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, αφού η χρήση της είναι ευρύτατη, εδώ και αρκετές δεκαετίες από ιατρικές ειδικότητες, όπως η νευρολογία και η οφθαλμολογία, και μάλιστα σε δόσεις πολλαπλάσιες από αυτές που χρησιμοποιούνται στην δερματολογία, ακόμα και στην παιδική ηλικία.


· Το πρόσωπο πλάθεται σαν γλυπτό με την δράση του υαλουρονικού οξέος.

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία, για την άμεση αντιμετώπιση και γέμισμα ρυτίδων, ακολουθώντας ουσιαστική τεχνική γλυπτικής στο πρόσωπο.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης και αποτελεί βασικό δομικό συστατικό του δέρματος.
Οι πρωτεογλυκάνες, που υπάρχουν στη σύστασή του, συγκρατούν τα μόρια του νερού προσδίδοντας επαρκή υγρασία και όγκο στο δέρμα.

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας παρασκευάζεται υαλουρονικό οξύ με απόλυτη ασφάλεια αλλά και εξειδίκευση.
Έτσι υφίσταται εξεργασία ΄ώστε να αποκτά ιδιαιτερότητες ως προς το χρόνο αποδόμησης και τη διάρκειά του καθώς και τον όγκο που προσφέρει.

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

·ρυνοπαρειακές αύλακιες
·αύλακες πικρίας από τις γωνίες των χειλέων
·ρυτίδες άνω χείλους
·ρυτίδες μεσοφρύου
·δακρυϊνική αύλακα στα κάτω βλέφαρα
·αύξηση του όγκου των ζυγωματικών
·διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου
·περίγραμμα χειλιών και διόρθωση του όγκου τους
·βελτίωση του όγκου και της σφριγηλότητας στα άκρα χέρια

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ;

ΟΧΙ. Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας αφού το μόνο που μπορεί να παρατείται είναι ένα ήπιο κοκκίνισμα.

·  Βαθιά ανανέωση και ανάπλαση με μεσοθεραπεία

Άψογο φινίρισμα για την τελειότητα του δέρματος αποτελεί η απόλυτη ενυδάτωση καθώς και η βαθιά θρέψη και ανάπλαση.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε αυτήν την περίπτωση προσφέρει η μεσοθεραπεία.
Η μεσοθεραπεία είναι μια εξειδικευμένη τεχνική με την οποία εγχύονται κατευθείαν μέσα στο δέρμα ουσίες που είναι απαραίτητες προκειμένου να διατηρηθεί ελαστικό, σφριγηλό και υγιές.

Το δέρμα μετά τα 30 αρχίζει να γίνεται πιο λεπτό, ενώ φυσικά συστατικά του όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και η ελαστίνη παράγονται σε μικρότερο βαθμό. Επιπλέον η ικανότητα του να συγκρατεί υγρασία, ελαττώνεται.

Με την μεσοθεραπεία, το δέρμα εμπλουτίζεται με ένα “coctail” που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικούς και αυξητικούς παράγοντες  και σε συνδυασμούς που εξατομικεύονται, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες ημέρες, καθώς το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, ενυδατώνεται βαθιά, ανακτά τη σφρυγιλότητά του, ενισχύεται η ανάπλαση με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και αποκτά πιο νεανική υφή.

Η εφαρμογή της γίνεται περίπου ανά 15 ημέρες για τις πρώτες 3-4 εφαρμογές και ακολουθούν άλλες 2-3 συνεδρίες ανά μήνα.


Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Share this article :

 
Copyright © 2018 DoctorCV.gr - All Rights Reserved
Design by Εκδόσεις ΦΗΓΟΣ